Body basics

Dneska jsem se rozhodla, že udělám něco jiného něž outfit.  Rozhodla jsem se udělat recenzi na šampón a kondicionér od značky body basics. Je to moje první recenze, tak na to berte ohled :D
pro více informací>>celý článek
Nevím jestli značku body basics znáte. Já jsem jejich obchod viděla zatím jenom v Brně a ve Zlíně. V jejich obchodě najdete spousty zajímavých mydýlek, šampónů, sprchových gelů a plno dalších voňavých věcí. Doma mám jahodový sprchový gel, který jsem si velmi oblíbila díky jeho sladké vůní, potom mám doma ještě malé mydýlko, jehož obal je ve tvaru pejska. Tyto mydýlka s různými obaly mi přijdou jako super věc, když nevíte jaký dárek někomu dát. A ještě mám doma od této značky jednu věc, což je sůl do koupele. Mám svěží citrusovou vůni, která vždy krásně povzbudí.
Tak, ale teď už k tématu. Začnu šampónem. Jeho cena byla 249,- Je to vyšší cena než normálně v drogérii, kde koupíte šampón i za 59,-. Myslím si že jeho cena je optimální. Já jsem si šampón vybrala kvůli krásné vůni a taky kvůli použití kvůli suché pokožce, s čímž já mám problémy. A pomohlo? Ano pomohlo. Takže tenhle šampón s výtažky z kaktusu určitě DOPORUČUJI!

Tak a teď ke kondicionéru. Cena byla stejná jak u šampónu 249,-. Dost často mívám problémy, že vlasy nedokážu po umytí rozčesat a občas mi ani kondicionéry nepomáhají a  musím vám říct, že když jsem si týmto kondicionérem od značky body basics umyla vlasy, tak jsem je pomalu ani nemusela rozčesávat a ještě asi 3 dny po umytí krásně voněli a vypadali jako čerstvě umyté. Takže stejně jako šampón určitě DOPORUČUJI.


 Tak doufám že jsem vás všechny neunudila k smrti. A pokud budete mít jakékoliv dotazy piště na FORMSPRING

10 komentářů:

  1. Body Basics je skvělá značka :) Jinak moc pěkný článek,náhodou se ti recenze povedla! :) ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Mají ho také v Práglu.. :) je to skvělá značka..! :) dobrá recenze.. ;))

    OdpovědětVymazat
  3. Na to,že je to tvoje první recenze,tak se ti moc povedla...:) Chci cejtit ten šampón...:D

    OdpovědětVymazat
  4. já bych řekla že u nás doma body basics vede , máme scrub , mýdla , šampony snad úplně všechno a nejvíc jsem si zamilovala lesky na rty :)

    OdpovědětVymazat
  5. taky jsem chtěla udělat recenzi na body basics, měla jsem vše nafocené a ejhle. rozbil se počítač a už nemám ani ty fotky. budu muset znovu fotit :D

    článek se ti povedl!:)

    OdpovědětVymazat
  6. U body basics je však nejlepší vyčíhnout si, když mají výprodejové akce, já jsem zatím měla štěstí nakoupit vždy v tuhle dobu a třeba konkrétně onen šampón vyšel asi na 60,- Kč ;)
    Terez - Blueberrycat

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.