I want you

Co vy a tento krajkový trend? Mě osobně se líbí. Hrozně moc bych si chtěla pořídit šaty, ale tak ještě uvidím. Toto triko jsem si koupila před týdnem v NY za 100 korun a vidím to na to, že ho nominuji na nejoblíbenější kousek šatníku za měsíc leden ;)
FORMSPRING 
LOOKBOOK 











[halenka-NY, boty-baťa, svetr-mango, náhrdelník-forever 21]

20 komentářů:

  1. to krajkové triko se mi moc líbí ! bohužel v mojí zbírce nic takového nemám :/ ... super outfit :) !!!

    OdpovědětVymazat
  2. skvělá sukně:) sluší ti to moc:)

    OdpovědětVymazat
  3. škoda že ten kříž na krku je růžový, jinak dokonale sladěné, celkem čučím s otevřenou pusou, triko je úžasné, takovýhle trošku elegantní styl se mi na tobě moc líbí! :O :)
    Ady.

    OdpovědětVymazat
  4. Pekné :) TEN kríííž je krásny :)

    http://www.lovebookbysarah.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tohle se ti opravdu povedlo!! :) Hrozně moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě osobně už přijde kombinace černé a červené dost okoukaná. Ten kříž bych si na krk taky nepověsila ani kdyby mě k tomu nutili násilím. Tvůj styl se mi celkové nelíbí, ale podle některých komentářů zřejmě existují lidé které ty tvoje kreace dokážou zaujmout. Nechci aby sis myslela, že na tvů blog chodím přesto, že tvrdím, že se mi tvůj styl nelíbí. Narazila jsem na něj teď náhodou a rozhodně nemám v plánu ho nějak pravidelně navštěvovat. Myslím, že ale bylo potřeba napsat jiný komentář než takové ty : nejkrásnější outfit!!! nebo :Hrozně ti to sluší! Máš aspoň důvod se nad sebou a svým stylem oblékání trochu zamyslet a možná zjistíš, že méně je někdy více, že vždycky nemusíš mít za každou cenu to co se objevuje na každém blogu atd. Nechci tě nijak urážet, ale nenapadlo tě, že některým malým holkám trochu kazíž názor na to co je pěkné a co pěkné vážně není? Možná bys to mohla apoň zkusit...

    OdpovědětVymazat
  7. Mě se to líbí a myslím že tobě taky jinak by si to nenosila :)
    kříž je super , ps. to není morče ale králík :D ( ale v pohodě , on toiž moc nedává uši nahoru :D )

    OdpovědětVymazat
  8. triko skvělé, jen se mi nelíbí v kombinaci s tím křížem - který se mi nelíbí vůbec. :D ale věc vkusu, že. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Pro anonyma: Nějak jsem tě nepochopila :D Ale to nevadí. Jak říká Petul: kdyby se mi to nelíbilo tak si to na sebe nevezmu. Takže mě se to líbí, ale samozřejmě chápu, že někomu se to líbí a někomu zase ne. A já nad svým style přemýšlím hodně a neříkám, že mě ostatní blogerky neovlivňují, ale určitě se kvůli nim nekupuju věci. Ale já to beru. Je možné že se ti to nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  10. Nádhera, ale ten kříž sundej. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jojo ten kříž to kazí ten jinak elegantní outfit, který ti moc sedí :)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásná krajka :) miluju tvoje outfity a to jak často je máš :)

    OdpovědětVymazat
  13. ten krížik by som si nevzala, keď už silou mocou nejaký náhrdelník, tak niečo nežnejšie a jemnejšie :) ale inak pekné :)

    OdpovědětVymazat
  14. krásny outfit :)
    a krajka sa mi veľmi páči :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ten outfit se mi líbí a ty boty tak, ale musím souhlasit s anonymem. Méně je někdy více, takže bych si k tomu asi nedala ten kříž nějak mi to barevně bije se svetrem. Pokud by byl třeba jiné barvy nebo jakýkoliv jiný náhrdelník třeba stříbrný.

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.