Film tips III.

Venku je zima, žádný outfit nafocený nemám a času je plno (známky mám už konečne uzavřené), tak jsem se rozhodla pro vás udělat už třetí ,,tilm tips". Doufám, že mi na oplátku taky nějaké filmy poradíte.
Zlodějka knih-wau, wau, wau-nevím co víc říct k tomuto film.Úžasné herecké obsazení a příběh tak silný, že vás ještě dlouho nenechá být. Krása! Povinně by na tento film všichni měli jít! :D

Vlk z Wall Street-tak co se týče Dicapria, tak to je bez komentáře. Podle mě je to jeho životní role. A co se týče samotného film, tak to nevím. Myslím, že u mě splnil účel. Když jsem se na film dodívala, byla jsem otrávená a naštvaná, že nějaký takový blbeček opravdu žije. Znovu bych se na to nepodívala.
Špinavý trik-na film jsem šla hlavně kvůli Jennifer a Bredley. Nebylo to špatné, některé momenty jsem moc nepochytila, ale jako celek mě to určitě bavilo.
Neopouštěj mě-když jsem se na tento film začala dívat, netušila jsem, že to bude takové ,,psycho". Čekala jsem nějakou stupidní komedii. Zajímavý film, určitě stojí za to shlédnout.
Pýcha a předsudek-jo tak tohle já můžu. Filmy na tento styl miluju. Krásná Keira a ženy, které můžou být šťastné jen tehdy, když si vezmou bohatého muže. 100% doporučuju!
Hledání Země - Nezemě-myslím, že pohádku Petra Pana všichni známe. Tenhle film povídá příběh o tom jak vlastně vznikl. Je to fakt pěkně udělané a herci jako Johnny a Kate tomu jenom pomáhají.
Nic nás nerozdělí-myslím, že snad ani není možné u tohoto filmu nebrečet. Fakt, že se tohle opravdu stalo, tomu ještě napomáhá a rozpláče to i zařeknuté ,,filmové neplakače". Kdo neviděl, určitě už by měl začít stahovat.
Lásky čas-krásný film, který ve vás probudí pozitivní energii a můžete si být jistí, že až bude film končit budete mít úsměv na tváří a slzy štěstí v očích.
Určitě, možná-co by to bylo bez nějaké pořádně blbé romantické komedie. Pěkný herec v hlavní roli a ne úplně profláklá ,,zápletka". Takže proč ne? :D

36 komentářů:

  1. Zlodejka kníh som čítala knihu, silná kniha so silným príbehom určite doporučujem! ale film som ešte nevidela tak nemôžem povedať čo je lepší, ale kniha je proste kniha.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja tak isto, ale rozhodne si chcem film pozriet! :)

      Vymazat
  2. díky za tipy :)! Sice nevím jak je to možné, ale v poslední době na filmy vůbec nekoukám a viděla jsem z tvých tipů pouze jeden:D) Budu to muset napravit:D

    OdpovědětVymazat
  3. Nič nás nerozdelí ♥ pozerala som to 10 minút a revala som :'( nádherný film ♡

    OdpovědětVymazat
  4. zlodejka knih je super a na wlka z wall street chcem íst.:)

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna jsem koukala na trailer ke Zlodějce knih a hned bych vyrazila do kina! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Safe Haven, Hugo, The Impossible, 127 Hours, My Week With Marylin, La vie en rose, Amelia, Help!, Dark Shadows, A lucky one, A royal affair, Lincoln, Atonement, The Intouchables, Kráľovná Viktória, Anna Carenina (2013), Phoebe in te wonderland, We¸'re the Millers, The Great Gatsby, Carrie, Jana Eyrová :)) ďakujem za tipy :)

    OdpovědětVymazat
  7. Díky za tipy :))) Já mám v plánu někde najít Carrie co teďka bylo v kině :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Díky za tipy, na About Time (Lásky čas) jsem byla v kině úplnou náhodou s přítelem a uchvátilo mě to :) Wolf of Wall Street mě na pár minut absolutně ochromil, v první chvíli jsem ani pořádně nevěděla, jestli se mi to líbilo či ne. :D Jinak doporučuji filmy Prisoners (Zmizení), V Bruggách (to jen pokud máš ráda černý humor), We're the Millers (Millerovi na tripu) a Nymphomaniac (Nymfomanka).

    OdpovědětVymazat
  9. děkuji za tipy:) na vlkovi jsem byla v kině a Leonardo byl božský<3

    OdpovědětVymazat
  10. Řekla bych o sobě, že jsem docela filmový fanda, ale z tvých tipů jsem viděla jen jeden...ještě mám co dohánět. :) Zlodějka knih vypadá hodně dobře. Já jsem byla minulý týden na Vlkovi a popravdě mě to nijak extra neuchvátilo. DiCaprio, ten by ovšem bezkonkurenční...jak píšeš, je to jeho životní role a jeho výkon pozvedá celý film do hvězdných výšin. Jinak náplň filmu nic moc...3 hodinová megapárty o sexu a drogách. A teď nějaké ty tipy, které jsem viděla v poslední době: Přednosta, Velká nádhera, Všemocný, Jezinky a bezinky (malinko morbidní čb komedie), Pátrání po Sugar Manovi (dokument, ale hodně dobrý a překvapující, doporučuji hlavně dokoukat do konce), Pojistka smrti, Božské děti (Íránský film a moje srdcovka, je úžasný)

    OdpovědětVymazat
  11. Ja som zvedava na Vlka z Wall Street, minimalne na to sa z tvojho zoznamu urcite chystam. ;)

    OdpovědětVymazat
  12. na zlodějku knih plánuju jít! jinak moc fajn typy:)
    já bych za sebe doporučila třeba: Královna, Gran Torino, Million dollar baby, Je to i můj život, Na odstřel, Nedotknutelní,Dokonalý trik, Dokonalý smysl, Zmizení, Terapie láskou, Práskač, Podfukáři, Blbec k večeři, Linda Lovelance, Létající skot,... hehe, myslím, že stačí :D snad se ti něco z toho bude líbit :)

    OdpovědětVymazat
  13. Super tipy na filmy!!! :) Na nějaké se chystám podívat! ♥

    OdpovědětVymazat
  14. Zahanbeně přiznávám, že jsem zatím viděla jen Pýchu a předsudek, ale navnadila jsi mě na další :)

    OdpovědětVymazat
  15. Sári, pokud chceš dávat filmové tipy - více to popiš. K filmům jsi skoro nic nenapsala a nemusíš tu uvádět jen filmy, co právě "letí". Koukni více do minulosti, na filmy, které nedokážeš dostat z hlavy, ne ty, které jsi viděla před týdnem a za měsíc si na ně ani nevzpomeneš. Neber to jako hate, jen rada :)

    OdpovědětVymazat
  16. Zlodějka knih je opravdu super!

    OdpovědětVymazat
  17. Zlodějka knih- jeden z nejlepších filmů co sem v poslední době viděla!

    OdpovědětVymazat
  18. Zledejku kníh jednoznačne odporúčam prečítať! Krásny príbeh... K super filmom čo si tu spomenula odporúčam ešte Atonement, Anna Karenina (2012), The King´s Speech, Nowhere Boy, The Young Victoria, Submarine, k tomu Pride and Prejudice určite Becoming Jane, An Education, The Great Gatsby a BBC seriál Sherlock. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Dneska budu koukat celou noc ♥ Jinak se určitě podívej na Moth Diaries, můj nejoblíbenější ♥♥

    OdpovědětVymazat
  20. lásky čas je úžasný to můžu potvrdit! a jinak skvělé tipy,většinu z nich neznám tak mám aspoň zase na co koukat :)))

    OdpovědětVymazat
  21. Nic nás nerozdělí mě taky rozbrečelo, ale dívala jsem se na to s přítelem, takže jsem se krotila :D Na Zlodějku i Vlka se chystám a moc se těším, čtu a slyším na to samé pozitivní ohlasy. Já ti doporučím určitě Seven pounds, 21 grams, Shawshank Redemption, Atonement, Prisoners.

    OdpovědětVymazat
  22. Viděla jsem Nic nás nerozdělí. Nic smutnějšího jsem neviděla.

    OdpovědětVymazat
  23. Neopouštěj mě jsem četla knížku a viděla i film, a jestli tě zaujal film, tak si určitě přečti knížku, knížka je o 100000% víc působivější a znepokojující (nebo jak to říct?:D), na vlka z wall street jdu dnes večer, tak jsem zvědavá!

    OdpovědětVymazat
  24. Vlk z Wall Street je parada! Ostatne jako vsechny filmy s Dicapriem:D

    OdpovědětVymazat
  25. Na AMERICAN HUSTLE musíííííím jít!!!!

    OdpovědětVymazat
  26. Já bych Ti doporučila staré filmy s Audrey jako třeba Prázdniny v Římě nebo Snídani u Tiffanyho :)

    OdpovědětVymazat
  27. vlk byl super třeba se Leo konečně dočká oscara hahah

    OdpovědětVymazat
  28. díky za tipy, budou se mi teď hodit :)) a podívej se na 2guns, fakt se zasměješ :D

    OdpovědětVymazat
  29. Mrkni na "Chloe" ;)

    OdpovědětVymazat
  30. Dallas Buyers Club! určitě zajdi do kina:)

    OdpovědětVymazat
  31. wow, díky za tipy, zvlášť na ty filmy, co jsou teď v kině. na zlodějku knih i na vlka z wall street se chystám (i když na to druhé jen kvůli leovi, nejsem si jistá, že mě to téma nějak osloví...)! teď už jsem delší dobu nic zajímavého neviděla, ale pokud jsi neviděla podfukáře (now you see me), rozhodně musíš! pro mě nejlepší film, na kterém jsem loni byla :)

    OdpovědětVymazat
  32. Zmizení, Prokletý ostrov, Neznámý, Neuvěřitelně hlasitě a nesmírně blízko, ... :)

    OdpovědětVymazat
  33. Jennifer a Bradley maju spolu ešte jeden skvelý film Terapie láskou (2012) :) určite sa na to mrkni :-)

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.