Film tips IV.

Přemýšlela jsem co bych mohla přidat jiného než outfit, jelikož jich tu teď bylo hodně po sobě. Napadl mě random, ale nepodařilo se mi poskládat dostatek fotek. Nakonec mi došlo, že už jsem pěkně dlouho nepřidala film tips a tak je tu máte. Jako vždy vám budu převelice vděčná za vaše tipy na oplátku.
 Mechanický pomeranč-znovu bych se na tento film určitě nepodívala, ale bez přemýšlení ho zařazuji mezi nejlepší filmy jaké jsem kdy viděla. Tenhle film z vás udělá totálního blázna a nakonec se smějete scénám, kvůli kterým by jste u jiných filmů odcházeli z kina. Kdo neviděl, tak povinně stahuje!

 Modlitby za bobbyho-hodně silný film, který podle mě rozpláče i zařeknutého ,,filmneplakače". Líbí se mi fakt, že je tento příběh natočen podle skutečné události.
 Predčítač-tenhle film jsem viděla už před nějakou dobu. Zprvu jsem se hrozně smála, jelikož je to první film po Harry Potterovi ,kde jsem viděla hrát Lorda Voldemorta Ralpha Fiennese. Celkově je to ale moc zajímavý a napínavý film, který stojí za to shlédnout.
 Adam-báječný film o tom jaké by to bylo žít s mužem, který má aspergerův syndrom. Některé momenty byly tak roztomilé, že jsem se musela pitomě culit. 
 Pravidla moštárny-nedoporučuji se na tenhle film dívat ve vlaku. Brečela jsem už asi v prvních 10 minutách takovým způsobem, že na mě spolucestující zírali s otevřenou pusou (no dobře, já brečím uplně u všeho :D). Knížku jsem nečetla, ale slyšela jsem, že je mnohem lepší jak film. Musím si ji asi přečíst, protože film je sám o sobě na jedničku!
 Nekonečná láska-co by to bylo za film tips bez nějakého pořádného románku :D. Dva krásní lidé, kteří jsou zamilovaní a budou spolu až do smrti. Ideální.
 Zbav se svých miláčků-budu upřímná. Na tenhle film jsem se chtěla podívat jenom kvůli Dextrovi a Harrym (prostě je to Dexter a Harry a basta :D). Nakonec se mi film líbil a dokonce jsem si připsala dalšího herce na svůj seznam oblíbenců (ten hot blonďák zleva <3 :D).
 Prodloužený víkend-poměrně nepřekvapující konec, ale pro mě jako milovníka všech milostných příběhu moc povedený film.
Stuck in love-myslím, že nejsem jediná obdivovatelka Logana Lermana a chci prostě vidět každý film, kde on hraje :D. Tento je zrovna jeden z těch, který mě fakt dostal a opravdu stojí za to.
 Addamsova rodina-tohle je naprostá klasika. Asi jsem poslední, kdo tento film do nedávna neviděl :D. Morticia Addamsova je prostě módní ikona <3 (,,black is such a happy colour").

28 komentářů:

  1. neviděla jsem z těch filmů ani jeden, tak mám aspoň program na páteční večer :) teda když nepočítám, že mechanický pomeranč jsem četla a prvních deset minut z filmu mi úplně zkazilo dojem z knížky :D

    OdpovědětVymazat
  2. !!! Díky za tipy, ani jeden jsem neviděla. Jdu stahovat :3

    OdpovědětVymazat
  3. my jsme viděli naposled ten co stojí v koutě a jinak jsem dost názvů zapomněla (tohle mi fakt nejde) :D
    každopádně pravidla moštárny mám na seznamu i s knížkou :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc super, děkuji za tipy, na Adama a Stuck in love se určitě mrknu, Nekonečnou lásku chci vidět ještě v kině :)
    Jinak já jsem nedávno viděla podle mě docela kvalitní film k zamyšlení Adore, doporučuji. Nebo Her, Zlodějka knih a Život Adele :)

    OdpovědětVymazat
  5. Stuck in love by som si chcela pozriet ked tam hrá Logan :D V blízkej budúcnosti plánujem íst do kina na TFIOS,kniha bola dokonalá,tak snád aj film :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pravidla mostarny doporucuju hlavne jako knihu, ten film toho tolik vynechava a celkove to asi dava smysl, ale kdyz predtim ctes knihu tak jsi z vysledneho filmu trochu zklamana... Jinak jestli mas rada britsky humor tak koukni treba na Monty python a svaty gral:D

    OdpovědětVymazat
  7. těsí me že mame, co se filmů týče téměř stejný styl oblíbenosti :D takže ty který jsem ješte nevidela tak se nemusím bát že budu zklamaná :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. Neviděla jsem z nich žádný, ale vypadají dost lákavě! Už stahuji Mechanický pomeranč :)) Na filmy moc nekoukám, většinou si spíš pustím seriál, takže nemám žádné tipy.. Naposledy jsem viděla Velkého Gatsbyho (joo...jsem pozadu, všichni už to dávno viděli...:D) a Sophiinu volbu :)

    OdpovědětVymazat
  9. ano ano, mechanický pomeranč ♥
    ale jinak jsem se nedávno s dědou (klasika!) dívala na takový příjemný filmek Lásky čas (About time) a ten ti určitě doporučuju - podle mě se ti bude líbit :))

    OdpovědětVymazat
  10. já bych ti doporučil zajít do kina na český film Hany, který se mi líbil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt a nebo sis to taky vymyslel jako prakticky celou svou existenci? Já bych ti doporučila už konečně vysmahnout. Ty tvoje kecy ti už nikdo nežere.

      Vymazat
  11. vetsinu jsem videla, ale Předčítač a Adam ne, to diky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  12. Z filmů, co máš v nabídce jsem viděla jen Addamsovu rodinu. Co se týká tipů, tak poslední dobrý zážitek byl u filmu Black Swan s Natalie Portman v hlavní roli. Určitě doporučuji! :)

    OdpovědětVymazat
  13. z filmov co si spomenula som videla len Kill your darlings-tiez jediny dovod preco som si to pozrela boli dvaja herci ale nakoniec sa mi film velmi velmi zapacil, stuck in love je velmi velmi skvele a addamsova rodina je klasika! <3

    OdpovědětVymazat
  14. Asi tři jsem neviděla, tak díky za tipy. Jinak na Prodloužený víkend jsem se teď koukala a moc se mi to líbilo, jako přesně jak píšeš, od začátku člověk ví, jak to dopadne, ale herecké výkony to povýšili fakt na dobrou úroveň. Kate je skvělá!

    OdpovědětVymazat
  15. díky za super tipy :)

    OdpovědětVymazat
  16. skvělé tipy :) většinu filmů jsem neviděla, takže mám aspon co sledovat, miluju totiž filmy, u kterých nakonec musím brečet :D

    OdpovědětVymazat
  17. Jsem nemocná a vůbec mě nenapadl žádnej film.. Zachránila si můj den! Skvělý :D

    OdpovědětVymazat
  18. addamsovic ruka!! on wednesday we wear black! <3 :3

    OdpovědětVymazat
  19. Super tipy!!! :) Určitě se na něco podívám!!! ♥

    OdpovědětVymazat
  20. tak jo, ani jeden film jsem neviděla snad kromě addamsovy rodiny :D tak se snad v nejbližší době na všechny podívám :))

    OdpovědětVymazat
  21. Neviděla jsem většinu, ale stoprocentně se na některé z nich podívám, zaujaly mě všechny :)

    OdpovědětVymazat
  22. kde sa dá pozrieť tá nekonečná láska ? :))

    OdpovědětVymazat
  23. SARI, DOPORUCUJU "NOW IS GOOD" JE TO SUPER SILNEJ FILM KTEREJ SEM SKORO CELEJ AZ NA NEJAKYCH PAR VTIPNYCH MOMENTU PROBRECELA. JE CELEJ NA YOUTUBE. A JELIKOZ MILUJU FILMY V ANGLICTINE JE SUPER ZE JE TAM ANGLICKY S CESKYMA TITULKAMA, KDYZ NEVIM PRESNE CO RIKAJ MAM TO TAM HNED PRELOZENY. URCITE DOPORUCUJI!!!!! :D Lucie.

    OdpovědětVymazat
  24. viděla jsem jen Předčítače, který patří i mezi mé oblíbené filmy, takže mám co dohánět :)

    OdpovědětVymazat
  25. já znam jen Pomeranč a Pravidla mošťárny,obojí jsem četla:)

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.