Food diary III.

Fotky jídel se hromadí rychleji než jsem čekala a tak tu pro vás mám další food diary. Sami uvidíte, že žádné z jídel není nějak složité abych tu musel sáhodlouze popisovat postup přípravy, takže recepty připisovat nebudu. Pokud máte ale jakýkoliv dotaz, tak se v komentářích klidně ptejte. Pěknou neděli přeju.

Pořádná porce salátu. Nic složitého. Čínské zelí, baby špenát, ředkvičky, paprika,... a hlavně batáty. Osvěžující letní oběd.
Mé domácí sushi je pokaždé lepší a lepší. Je to tak jednoduché, že to zvládne úplně každý. Stačí zkouknout nějaké tří minutové video na youtube a jste sushi master.
Pro mě den může začínat opravdu jen takto. Nějaké lesní plody, oříšky a pro změnu ještě meruňky. Idylka.
Raw cuketové špagety jsou můj nejnovější objev! Je to tak rychlé, jednoduché a hlavně výborné jídlo. Určitě stojí za to vyzkoušet.
Grilovaná zelenina s cizrnou.
Tak jednoduchý a přitom jeden z nejlepších obědů, který jsem za poslední dobu měla. Květáková pizza. Jak na ni? Nejlepší recepty mi přijdou tyhle dva: TENTO a TENTO. Ta vůně, která se line kuchyní při pečení je nepopsatelná :D.
A nakonec ještě tip na rychlou svačinku/ snídani/ večeři. Jelikož miluji ředkvičky, tak jsem se se rozhodla si z nich udělat pomazánku. Stačilo mi 100g ředkviček, kousek lučiny a olivový olej. Vše jsem společně rozmixovala, tralalá a máte to. Chuťovka.

15 komentářů:

  1. vsechno vypada uplne mnam ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Máš dobrý nápady :) Z toho, co tu máš, mám asi nejčastěji cizrnu. Ale většinou si jí nedávám takhle nasucho, to mi moc nejede. Nejlepší recept s cizrnou, jaký jsem zatím vyzkoušela je tenhle http://www.recepty.cz/recept/cizrna-s-kurecim-masem-ii-156678 , zkus to doma a uvidíš, že zešílíš :D btw dá se to udělat i bez masa a je to stejně tak dobrý, je tam důležitá ta niva nebo gorgonzola.
    Jo a tyhle články jsou hodně dobrý, určitě s nima pokračuj, jsou inspirativní :)
    http://readerspublicdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ten nápad s reďkvičkou je super tiež ich milujem <3 určite to skúsim

    http://onlyonespring.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno to vypadá úžasně!!! :) ♥

    OdpovědětVymazat
  5. tu pizzu musím zkusit ! a grillovanou zeleninu miluji !

    OdpovědětVymazat
  6. nomnom ! :)

    Zvu tě ke mě na giveaway o 20$, která probíhá na mém blogu :YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj Sari chcela by som sa ťa niečo spytať, aj ked neviem či mi tu odpovieš, no keď už nemáš ask... :) kupila som si dlhu sukňu, z takej ako keby "teplákovej" látky ak vieš čo myslim, ale vďaka svojej vyške s ňou trošilinku "zametám" zem (a to už ju mám v páse)... nevadí to? aby som nepôsobila trápne alebo tak neco... :))) vdaka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, myslím že to problém určitě není!! Já to většinou mám naopak, že mi jsou všechny dlouhé sukně krátké a to je horší :-).

      Vymazat
    2. s tym by som si problem nerobila, na tebe všetko vyzerá dobre! ;) ešte raz dakujem :)

      Vymazat
  8. Jo tak květáková "pizza" vypadá opravdu zajímavě, jinak mě tady to extra zdravé jídlo zas tak neláká popravdě. Jako vypadá to dobře, ale nejedla bych to, jsem masová :D

    OdpovědětVymazat
  9. Některé jídla vypadají vážně dobře. Zaujaly mě cuketové špagety a ten salát. ^^
    Jelikož jsem vegetariánka, tak takové jídla jsou pro mě ideální.

    OdpovědětVymazat
  10. když tak koukám na tyhle tvoje dobroty, tak zjišťuju, že absolutně nemám fantazii ve vaření :D cuketové špagety bych si dala hned! :)

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.