goodbyes

Nemůžu uvěřit, že už uběhly tři týdny od doby, kdy jsem přidala článek ,,welcome in Berlin”. Uteklo to tak rychle a přijde mi nemožné, že už jsem zase doma. Bylo pro mě opravdu těžké se s Berlínem rozloučit. Město je plné malých, domácích kaváren a restaurací, vintage obchodů, krásných mužů (:P),... Já ale věřím tomu, že to nebylo naposledy a do Berlína se plánuji brzy vrátit. Je tu bohužel ale ještě jedna věc, se kterou se budu v dnešním článku loučit. Můj blog. Jo je to tak. Mizím z blogového světa. Jo, taky tomu sama nevěřím, ale pro mě to teď bude nejlepší. Nemyslete si, že se mi to dělá snadno. Blog se za ty necelé tři roky stal naprostou součástí mého života a ještě nedávno by mě nenapadlo, že ho budu rušit. Je dost možné, že se k tomu ještě někdy vrátím, ale v blízké době bohužel ne. Lámu si hlavu s tím jak tento článek ukončit. Nejlepší asi bude jen DĚKUJU.

54 komentářů:

  1. Cooooooo????:O doufam, ze se ti jen nekdo naboural na blogger a tohle neni pravda!!

    OdpovědětVymazat
  2. Když jsem viděla nadpis, úplně jsem se lekla, pak vidím slovo Berlín, říkám si, uff. A pak znovu šok.
    Nemůžu říct, že mě to nemrzí, protože jo a určitě nejsem sama. Tvůj blog sleduju už víc jak rok a půl a hrozně jsi mi přirostla k srdci, patříš mezi mé nejoblíbenější blogerky a inspirace, takže mi budeš strašně chybět :(
    Asi máš k ukončení blogu své důvody a přesto, že někdo bude říkat proč?, já řeknu taky děkuju :)
    Snad se jednou vrátíš. Užívej života <3

    OdpovědětVymazat
  3. to ne Sári!!!!:(( ale jelikož nevím, co Tě k tomu vede, tak Ti jenom napíšu hodně štěstí a doufám, že se zase někdy vrátíš!<3

    OdpovědětVymazat
  4. Hodne stesti Sari, budeme ale urcite vsichni doufat a cekat, ze se vratis <3

    OdpovědětVymazat
  5. Popravdě...ve mně tak hrklo, že se mi málem zastavilo srdce...
    Chápu, že máš k tomu vlastní důvody, ale budeš mi ty a tvůj styl moc chybět! Nikdy bych neřekla, že zrovna ty blog ukončíš.
    Snad se vrátíš! Zatím se měj nejlíp <3

    OdpovědětVymazat
  6. Ja len dufam ze toto je vtipppppppp

    OdpovědětVymazat
  7. to mě hrozně mrzí, nacházím v tobě obrovskou inspiraci a miluju tě, haha. snad se někdy vrátíš, co nejdřív..

    OdpovědětVymazat
  8. Neee, jsi moje nejoblíbenější blogerka :( Ach jo, vím, že je to jen a jen na tobě, ale tohle mě neskutečně mrzí :(

    OdpovědětVymazat
  9. Nerus blog! Prosim!! :(

    OdpovědětVymazat
  10. :D LOL ..ZABITÝ (BETT)

    OdpovědětVymazat
  11. Tomáš Minařík23. srpna 2014 v 23:27

    Moc mě to taky mrzí, bohužel to všichni musíme respektovat. Sári díky za skvělé, šílené, extravagantní, stylové a především elegantní fotky! Bavila si mě! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Neeee.. Tak snad bude vše brzy ok a ty se k nám zase vratis!! Hodně štěstí, Sári! :-*

    OdpovědětVymazat
  13. Sári, úplně naprosto Tě chápu! Já na blog taky už přes 3 týdny nic nepřidala a někdy taky přemýšlím nad zrušením blogu, protože už to nejspíš společně se školou a vším ostatním nezvládám. Každopádně i přes to, že jsem ted' nějakou tu dobu neblogovala, tak jsem ostatní blogy četla a tvůj patřil mezi moje nejoblíbenější, tak doufám, že to nebude trvalý a že se nám brzo zase vrátíš :(
    Zatím se měj krásně a hodně štěstí <3

    OdpovědětVymazat
  14. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Snad se vrátíš.. :(

    OdpovědětVymazat
  15. Odchádza jedna z tých najlepších v Cesku. Ale aspoň si môžeš život užívať viac na plno , bez myslenia na články a "haterov". Budeš mi so svojím štýlom chýbať , ale dúfam, že tá u Helenky na fotkach niekedy uvidím.

    OdpovědětVymazat
  16. Asi chápu, proč to děláš. Držím ti pěsti, snad se vyrovnáš se svými problémy a až budeš blogovat, budeš o pár kilo těžší))....

    OdpovědětVymazat
  17. Já tedy bohužel nevím, proč, ale zajímalo by mě to, jako spoustu lidí tady, ale pokud se jedná o nějaké osobní věci, asi se to nikdy nedozvíme :)
    Ovšem bych ti chtěla říct, že mě to mrzí, když jsem tě před třemi lety poznala v Dublinu, nikdy jsem netušila, čeho dosáhneš! Měla jsi a stále máš obrovský potenciál, je škoda ho zahazovat :)

    http://ordinary-silly-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. Jsi jediná česká blogerka, kterou sleduji. Budeš mi chybět.

    OdpovědětVymazat
  19. WTF jako? Tak teď si připadám jako totální idiot. Napíšeš článek o pěti větách, hele sorry, končim a mí čtenáři jsou mi natolik u prdele, abych jim uvedla aspoň nějaký důvod - ne, radši jim řeknu, že to nechápou a konec? Tak to je naprostý a totální výsměch, Sáro. I kdyby ses nakrásně vracet chtěla, tvůj ignorantský přístup mě znechutil na sto let dopředu. Sbohem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na druhou stranu komu je co do jejích osobních věci, že jo.

      Vymazat
  20. Budeš nám všetkým veľmi veľmi veľmi chýbať. Si pre nás obrovskou inšpiráciou. Snáď sa raz vrátiš. Tak sa vidíme aspoň na instagrame dúfam. :)

    OdpovědětVymazat
  21. neeee.... neruš neruš neruš! Tvůj blog je moc skvělej na to, abys ho zrušila. :( klidně přidávej jen příspěvek měsíčně, ale neruš ho :/ nakonec tady fakt zůstanou jenom blogy o ničem, když všechny ty dobrý se ruší :(

    OdpovědětVymazat
  22. Nenenenene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  23. Sáry budeš nám tu veľmi chýbať! :(( Si vzor nie len pre mňa, ale určite aj pre ostatných!

    OdpovědětVymazat
  24. Upřímně si myslim, že se jí někdo do toho naboural. Tohle se mi moc nezdá... A jestli je to pravda.. Tak se mi taky zdá takovéhle "rozloučení" zvláštní.

    OdpovědětVymazat
  25. Je mi líto,že končíš,ale taky nechápu tenhle přístup. První si zrušíš ask,přičemž napíšeš,že budeš odpovídat v komentářích (u minulého článku ani jedna odpověď), a pak najednou jen tak skončíš,bez vysvětlení? Opravdu? Psala si,jak budeš přidávat články z Berlína,cestovatelský tipy atd.,ale nic. Chápu,že je to tvoje věc,ale to ti těch 1532 pravidelných čtenářů ani nestojí za vysvětlení?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. preboha, brzdi trochu!
      veď aj ona je len človek, s "normálnym" životom mimo blogu, ktorý je súkromný a teda ak má na to nejký vážny dôvod nemá žiadny dôvod to tu všetkým vešať na nos. každý máme v živote proste veci, ktoré si nechávame len pre seba a pre priateľov či rodinu, alebo ani pre nich nie. ja neviem síce, čo Sáru k tomuto rozhodnutiu viedlo, ale určite to bolo niečo vážne a nie prkotina typu "nemám nové boty, ktoré by čitatelia ešte nevideli" ... určite to je niečo vážne a myslím, že Sára si svojich čitateľov vážila a stále váži.
      priznám sa, že som bola dosť zvedavá čo to bolo a tak som jej písala na FB, keďže ju mám v priateľoch, no jednoducho mi to nepovedala a prišlo mi to, že to naozaj nechce vešať v podstate cudzím ľuďom na nos.
      mohlo to súvisieť aj so asmotným blogom, alebo to mohlo byť naozaj čokoľvek iné, čo jej v tom prekáža. ja mám blog tiež a sama viem, koľko vecí s tým súvisí a tiež koľko vecí mi dokáže spraviť nechuť voči písaniu/foteniu/ tvoreniu novému postu.
      tak ju PROSÍM nechaj vydýchnuť a pochop, že aj ona je len človek (:

      Vymazat
    2. chápu,že má soukromý život,respektuju to,ale mohla napsat např,že ze soukromých důvodů nebo z důvodů,které nechce rozebírat. Nemyslím ale jen toto,ale především to s těma otázkama. A taky ty články co napsala,že napíše.

      Vymazat
  26. Vždyť ani ten styl psaní neodpovídá Sáře... Tohle prostě nevypadá, jako by to psala ona a tečka. :D

    OdpovědětVymazat
  27. Prosim Saruš nie!

    OdpovědětVymazat
  28. ach jo neverim tomu, dufam že sa čoskoro vratiš, budem sa tešiť ! prajem ti veľa šťastia, lasky a uspechov do buducnosti :) maj sa krasne, sarka :-)

    OdpovědětVymazat
  29. věřím, že to děláš z dobrého důvodu a přeju hodně štěstí do života, ale vážně mě to moc mrzí, jsi nejlepší bloggerka :(

    OdpovědětVymazat
  30. taková tragedie, lol

    OdpovědětVymazat
  31. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  32. Někdy jsou slova zbytečná.. tak snad jen, děkujem a hodně štěstí !

    OdpovědětVymazat
  33. Nechci abys blog rušila, ale na druhou stranu tě chápu, je to tvoje rozhodnutí. Tak snad jen hodně štěstí! :))

    OdpovědětVymazat
  34. To je škoda, jsi skvělá a určitě mi tvoje příspěvky budou chybět, ale chápu tě...t Snad se někdy vrátíš <3

    OdpovědětVymazat
  35. Přidávám se, nějak se mi to úplně nezdá, ale pokud je to pravda, tak přeji hodně úspěchů i jinde než v blogosféře :) Jsi pro mě jedna z nej v Čechách

    OdpovědětVymazat
  36. Ach :( budeš mi tady chybět! Kdybys nám někdy chtěla říct proč, tak budu hrozně ráda, protože jsem šíleně zvědavá :D, ale samozřejmě chápu osobní důvody a tak. Žij famfárově!!

    OdpovědětVymazat
  37. Sarii,nerus blog,ty si bola prva blogerka,ktoru som zacala sledovat,naviedla si ma na tento blogovy zivot,ktory sledujem uz asi 2 roky :( si pre mna najvacsia inspiracia,budes mi velmi chybat :(

    OdpovědětVymazat
  38. Tak toto je dúfam len zlý vtip! :( Sára veď ty si úžasná, krásna a hlavne veľká inšpirácia pre mnoho dievčat! Dúfam, že aspoň instagram nezrušíš :D

    OdpovědětVymazat
  39. To se jako po*erete bez blogu jedné holky? Ty vado, no tak prostě končí, svět se nezboří. Jsou stovky blogerek, najděte si jinou. Je mi to k smíchu.

    OdpovědětVymazat
  40. To je škoda, byla jsi jednou z mých nejoblíbenějších blogerek :(

    OdpovědětVymazat
  41. To nieeeeeeeeeeeee! :(

    OdpovědětVymazat
  42. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.