film tips

Tak jsem si říkala, že vás trochu zasvětím jak to vypadám v mém světě filmů a vy my na oplátku za moje tipy můžete dát nějaké vaše tipy. Co je váš nejoblíbenější film za poslední dobu?
Snídaně u Tiffanyho-tenhle film jsem viděla teprve nedávno a naprosto jsem se do něho zamilovala. Nejen kvůli krásné Audrey Hepburn, ale kvůli New Yorku <3. I když jste to nejspíš všichni viděli, tak jestli se mezi váma najde někdo kdo ne, tak šup na to!
Teď a tady-tohle není zrovna jeden z těch filmů, které končí šťasně, ale je to film, který jsem naopak celý probrečela. Smutný příběh o holce trpící leukémií. Krásní herci a příroda. Určitě stojí za to.
Hunger Games-pro mě jeden z nejlepších filmů vůbec. Herecké obsazení, nápad a napětí. Je to sice trochu drsnější, ale určitě stojí za shlédnutí!
Perks of Being a Wallflowe-myslím, že tohle nepotřebuje komentář! Krásná Emma Watson a ještě krásnější Logan Lerman. No nemám pravdu? :D
The words-na tento film jsem si dívala hlavně kvůli hereckému obsazení (Bradley <3) a nakonec mě nadchl sám o sobě. Velmi zajímavý příběh a ještě k tomu opravdu dobře zpracovaný.
Moje první láska-pokud máte chuť na opravdu krásný film s roztomilými dětmi, tak tento je pro vás jako stvořený. Opravdu super film.
Bláznivá zatracená láska-a na závěr ještě jeden sexy chlap :D . U tohoto filmu se zasmějete, pobrečíte a zaslintáte. Co víc si přát? :D

A jelikož jsem obrovský fanoušek seriálů, představím vám tři mé nejoblíbenější.
Dexter-pro mě seriál všech seriálů. Mám momentálně jediné trápení aby mi ho nezabili <3
Hra o trůny-taky jeden z opravdu povedených seriálů. Myslím, že si nikdy nemůžete být jisti kdo na konci dílu bude mrtvý. Jen doufám, že to nebo John Sníh <3 :D
Sherlock-nemůžu se dočkat dne, kdy vyjde nová série! Jsou tu nějací fanoušci? Celkem by mě zajímalo co si myslíte vy. Jak podle vás nafingoval tu smrt?

Líbí se vám tyto články? Dělat je častěji?

53 komentářů:

  1. žádný z nich jsem neviděla,ale všechny mám plánu zkouknout! A seriály-Dextra miluju:3 Sherlocka taky a těším se na další sérii a pořád nechápu jak ''umřel,neumřel'' a mě hra o trůny moc nenadchla:))

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já mám třeba ráda nebo se mi líbí komedie Machři 1,2.A díky za tvoje typy určitě se na ně mrknu :*

    OdpovědětVymazat
  3. to u mě je teď aktuální ,,Jeníček a mařenka lovci čarodĚjnic´´ pak komedie machři a TED, a nový horor ,,v zajetí démonů´´ miluji strach :-D co se seriálů týče nadevše miluji přátelé, alf a 2 socky :-D a jsem s tebou BRADLEY <3 :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Vyjadrím sa k Sherlockovi, keďže je málo ľudí, ktorí ho pozerajú. Milujem ho! :3 A teraz ešte viac aj teba, lebo máš perfektný vkus. :) Netuším ako umrel, nedá mi to spať. Shippuješ Johnlocka? :)
    Tvoj blog sledujem, milujem. Tvoj štýl, niektoré "weird" veci. Pokračuj v tom čo robíš, pretože si super. :)

    OdpovědětVymazat
  5. všechny filmy co jsi uvdla naprosto zbožnuji :) já bych ti doporučila asi film , neopouštěj mě , améli z montmartru , pulp fiscion - historky s podsvětí , no těch filmů je moc a moc , ale snad se na nějaký podíváš :)

    OdpovědětVymazat
  6. game of thrones <33 nejlepší seriál ever :D jinak ja miluju filmy od tarantina jako treba pulp fiction a inglourious basterds a pak zbožňuju hayaa miyazakiho treba princess mononoke a spirited away nebo do lesa světlušek :) a jestli máš ráda audrey tak se podívej na love in the afternoon to je taky krásný :)

    OdpovědětVymazat
  7. Seriál?Pll,zažírám se do každýho dílu víc a víc :DA když mám chuť na nějaký takový ten teenagerovský americký film tak si pustím :LOL,Radio rebel,surfařka a nebo holka s prknem.:DDDDDDD

    OdpovědětVymazat
  8. Audrey je krasna a inspirativna zena a Hunger Games sa mi tiez paci. ;) Inak nedavno som videla Now you see me, celkom dobry film. :)

    OdpovědětVymazat
  9. milujem game of thrones a Perks of Being a Wallflower je moj najoblubenejsi film :) no a Hunger games zboznujem ale este viac knihy, ale film bol tiez super :)

    OdpovědětVymazat
  10. Now is good, snídaně, charlieho malá tajemství sme na tom uplně stejně :33 úžasné filmy...za poslední dobu co sem viděla dobré filmy jsou třeba dlouhá cesta nebo smrt panen :)

    OdpovědětVymazat
  11. Now is good, snídaně, charlieho malá tajemství sme na tom uplně stejně :33 úžasné filmy...za poslední dobu co sem viděla dobré filmy jsou třeba dlouhá cesta nebo smrt panen :)

    OdpovědětVymazat
  12. now is good je jeden z mých nejoblíbenějších filmů. :))

    OdpovědětVymazat
  13. tady je fanoušek Sherlocka!!!! naprosto nejlepší seriál ever ever! ta smrt byla opravdu hooodně zvláštní a myslím si, že vtom má prsty Molly! :-D musím se tě zpetat probrečela sji ten poslední díl? z mých očích v posledních několika minutách tekly uplný Niagáry :D
    moje nejoblíbnější filmy jsou: Atlas mraků- naprosto neskutečný!!, AMelie z Monmarteru- taková moje srdcovka <3 a pak Nepouštěj mě- jedne z nejdivnějších filmů a knížek, který jsem kdy viděla/četla!

    OdpovědětVymazat
  14. Sherlock je nejlepší!! Na seriály moc nekoukam, ale britský humor je nejvíc! Na youtube je hrozně moc videi a teorii o tom, jak zemřel... Viděla jsem jich fakt dost a jedna se mi zda pravděpodobnější než druhá... prostě! Nikdy jsem při žádným filmu nebrecela (ani Now is Good ani A Walker to Remember ani nic takovýho smutnyho), ale při Reichenbach jsem to neudržela a plakala jak děcko XD máš super vkus v oblikani i ve filmech, miluju tvuj blog! Sára z Prahy

    OdpovědětVymazat
  15. Hunger Games ! Ano ano ! A Snídaně u Tiffanyho, Audrey je prostě báječná :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tvoje nadšení z perks of being a wallflower naprosto sdílím :) a hra o trůny je momentálně můj nejoblíbenější seriál vůbec, a že jich mám nakoukáno hodně. Já mám teda nejradši Tyriona a z ženských postav Daenerys, ty prostě nesmí nikdy umřít !:D jinak díky za tipy, určitě konečně shlídnu snídani u T. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Žádný z těch filmů jsem neviděla, ale rozhodně zkouknu, vypadají suprově!! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Taky musím přidat pár mých all-time favorites.
    Film ti určitě doporučím Flipped ( Má mě rád, nemá mě rád ), má úžasný příběh i zpracování a hraje tam Callan McAuliffe, kterej je moc pěknej :D Štěstí na dosah s WIllem a Jadenem Smithem je nádherný film podle skutečné události a o Chlapci v pruhovaném pyžamu není potřeba něco psát. A samozřejmě The Perks of Being a Wallflower, to ti musím doporučit i knížku, která samozřejmě nezklame, už jen fakt, že spisovatel knihy a režisér filmu jsou jeden a ten samej chlap mluví za vše.
    Jinak poslední tři filmy z tvých tipů vypadají zajímavě, určitě se na ně podívám :)
    A ze seriálů sice pravidelně sleduju TVD a PPL, ale myslím, že by se měli všichni podívat na Skins a Misfits, pokud neviděli.

    OdpovědětVymazat
  19. Now is good som videla už dosť krát, ale musím uznať, že po prvé som revala ako malé decko keď sa mu niečo stane. Fakt je to dobrý film zo silným príbehom. :)

    OdpovědětVymazat
  20. zapomněla jsi na GIU :D tak jsem si hned na to vzpomněla a na hunger games se musím mrknout taky :)

    OdpovědětVymazat
  21. Dexter u mě vede! A ty filmy musím vidět! Všechny!

    OdpovědětVymazat
  22. Taky miluju Jona Snowa!!!! Moje láska <3 a strašně jsem probrečela předposlední díl 3. série jak umřela Catelyna a Robb:((( bože, tomu nemužu uvěřit ještě teď. :'( Jinak super článek!

    A film za poslední dobu co jsem viděla a rozhodně stojí za to, je THE CALL. ;)

    OdpovědětVymazat
  23. jo. snow podle knihy umře. a v ten moment umřu i já.

    OdpovědětVymazat
  24. Sherlock je proste top! vôbec neviem ako to bude s tou smrťou, keď žije, ale keď som ho zrazu uvidela, že je živý, proste som nechápala! :O

    OdpovědětVymazat
  25. já jsem snídani u Tiffanyho neviděla, jsem ostuda:D Jinak super film, který jsem v podseldní době viděla je Práskač, v hlavní roli The Rock.

    OdpovědětVymazat
  26. miluju sherlocka!! konečně někdo kdo ho tu taky tak žere:D benedict cumberbatch je muj manžel:D:D jinak doporučuju tři mušketýry z roku 2011 hraje tam Logan Lerman a je tam prostě boží :))

    OdpovědětVymazat
  27. seriál-Upírske denníky :3
    a film- Drsnáčky,My sme Millerovci...

    OdpovědětVymazat
  28. Musím říct, že perks je můj nejoblíbenější!!! Je vážně skvělý! :) ♥

    OdpovědětVymazat
  29. Dexter ♥♥♥♥ nejlepší seriál :))) ♥


    http://yohisparadise.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  30. :oo musím hned něco zkouknout :)



    http://mishellife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  31. máme strašně podobný vkus na filmy a seriály :D
    Doporučila bych ti ze seriálů ještě Skins a Pretty little liars, z filmů Donnie Darko, Mr.Nobody, Never let me go, Inception, Intouchables, The Help, The Island, Prokletý ostrov, In Time.. :) :)

    OdpovědětVymazat
  32. úžasné, máme uplně stejný vkus jak na filmy, tak i na seriály, pobavilo mě to se Sněhem (myslím si totéž :D ♥)

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  33. Všechny filmy, které se si zminila jsem buď viděla a miluju je nebo se na to chystám. Že seriálů miluju Sherlocka a nechápu jeho smrtnesmrt, každopádně mi bylo líto Johna. Na Dextra se teprve chystám.

    OdpovědětVymazat
  34. Všechny filmy, které se si zminila jsem buď viděla a miluju je nebo se na to chystám. Že seriálů miluju Sherlocka a nechápu jeho smrtnesmrt, každopádně mi bylo líto Johna. Na Dextra se teprve chystám.

    OdpovědětVymazat
  35. Na akej stránke pozerávaš tie filmy ? :)) Prosím poraď. :)

    OdpovědětVymazat
  36. zkus například: Terapii Láskou:-)

    OdpovědětVymazat
  37. úžasné filmy, dva som ešte nevidela ale idem stiahnuť :)

    OdpovědětVymazat
  38. Logan Lerman <3 :)...Perks of being a wallflower je uzasny film a Hunger games tiez! :)

    OdpovědětVymazat
  39. Audrey je klasika, na ni jen tak někdo nemá:)...A forenzní analytik Dexter je jeden z nejlepších seriálů poslední doby!

    OdpovědětVymazat
  40. Ahojky holky, nevíte kde bych si mohla stáhnout Perks of Being a Wallflowe ? :)) Děkuji eM.

    OdpovědětVymazat
  41. Je spousta dobrých filmů :) třeba Jumanji (rodinný), V jako Vendeta, Vlkodlak: Bestie mezi námi, Mama, 30 a půl metru, ale jinak mám podobný vkus :))

    OdpovědětVymazat
  42. Now you see me je perfektný film.. pozri si :)

    OdpovědětVymazat
  43. Vím, že tenhle článek je už trochu starší, ale nedalo mi to ho neokomentovat, protože fakt hrozně moc MILUJU SHERLOCKA! Zajímalo by mě, jestli máš ráda Benedicta Cumberbatche, nebo jsem já jediná divná. :D
    A z filmů mám nejradši jednoznačně Atlas Mraků, četla jsem i knížku. OPRAVDU to stojí za to! :))

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.